Rólunk

Üdvözöllek kennelünk honlapján! Ujvári Adrienn vagyok, két gyönyörű akita kutyus büszke tulajdonosa. 2013 óta foglalkozom a fajtával, de már gyermekkoromtól kezdve kutyázom. Mindig családtagként tekintettem rájuk, nem csupán házőrzőként, vagy eszközként kezeltem őket. Egy kutya társ a mindennapokban, boldogságot és őszinte szeretetet ad családjának.

Egészség
Küllem
Intelligencia

Projektek

Mivel is foglalkoznak kutyáink a hétköznapokban? Bemutatók - Kutyakiállítások - Bikejöring - Mantrailing

Kiskutyát szeretne?

Ha kiskutyát szeretne, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén! Minden, a kennelünkben született kiskutya életútját nyomon követjük, folyamatos kapcsolatban állunk a gazdikkal. A kutyusok minden esetben chippel, törzskönyvvel és koruknak megfelelő oltásokkal, féregtelenítve kerülnek az új gazdihoz, 10 hetes koruk után. Minden gazdi különleges kezdőcsomagot kap, mely az első napokhoz elengedhetetlen kiegészítőket tartalmaz. A nálunk született akitababák már pár napos koruktól az ún. Szuper Kutya program szerint vannak nevelve, melyről bővebb információt az oldal alján talál.

Kiskedvencnek
Ha társat keres a hétköznapokba, a kutyájára igazi családtagként tekint, akkor jó helyen jár. Kutyusaink velünk együtt élnek, a lakásba és az egész kertbe bejárásuk van, így minden esetben megfelelően szocializáltak, barátságosak és érdeklődőek. Egy akita hűsége és odaadása felbecsülhetetlen. Nem csak legendáról van szó, kutyáink igazi egyéniségek, akik kizárólag a gazdinak engedelmeskednek. Makacsság és önfejűség jellemzi őket, ám ha valakit megszeretnek, bármit megtesznek azért, hogy a kedvében járjanak.
Kiállításra, tenyésztésre
A nálunk született akitababák kiváló minőségűek, japán felmenőkkel és jó idegrendszerrel rendelkeznek. Kifejezetten ajánljuk őket olyan gazdijelölteknek, akik kiállítási kutyát szeretnének, céljuk a tenyésztésbe vonás. Kennelünk egy olyan vonalat képvisel, mely nagy hangsúlyt fektet az intelligenciára és a fajtajelleg megőrzésére. Az általunk preferált akitatípus nagy méretű, elegáns, nemes, sokatmondó tekintetű és határozott megjelenésű. Minimális nyakfolt, kiváló faroktartás, dús, csillogó szőrzet, hosszú lábak jellemzik.
Munkakutyának
Ugyan Magyarországon még nem igazán elterjedt az akiták munkakutyaként való alkalmazása, a fajta jellegéből adódóan kiválóan alkalmas erre a feladatra. Régen Japánban medvevadászatokon használták őket, ezért még mindig vadászkutya besorolással rendelkezik. Ezen kívül őrző-védő célokra, BH és IPO vizsga ambíciókkal rendelkező egyéneknek, mantrailing munkára és bikejöringre, canicrossra is alkalmasak. Kutyáink magas mozgásigényűek, kitartóak, atletikus felépítésűek és alig várják hogy dolgozhassanak. Kérésre előképzést biztosítunk a kölyköknek.

Hireink

Kövesse figyelemmel blogunkat, melyen kutyáink bemutatói, kiállítási eredményei vagy egyéb sikerei nyomon követhetőek.

Kattintson!
2020 tavaszi párosítás

Sajnos a kialakult járványhelyzet miatt a tavaszi párosítást át kell ütemeznünk. Az országhatárok lezárása nem teszi lehetővé a munkánkat, így a következő alom 2020 őszére várható kennelünkben. Szíves megértésüket köszönjük!

Read more
Autózunk akitával

A kutyusainkat hetente többször utaztatjuk, legyen szó tréningekről, vagy egy sétáról a városban, esetleg egy együtt töltött munkanapról az irodában, kedvencünk kifejezetten élvezi az autókázást. Megfigyeltük, hogy még akkor is nagy örömmel utaznak, ha nincs is igazán uticél, maga az autókázás öröme is elegendő számukra. A rengeteg szag, a sok sok inger lefárasztja őket, és […]

Read more
BH VIZSGA!!!

Haruki Go Of Honshu Sunrise, 2019. június 9-én SIKERES BH vizsgát tett Hajdúbagoson. Nagyon büszkék vagyunk rád Haru, hiszen te vagy az első tenyésztésben lévő japán akita Magyarországon, aki hivatalos BH vizsgával rendelkezik

Read more
Kiállítások száma
Bemutatók száma
Oldal látogatói

Támogatóink

Suller Kutyatáp

Suller Kutyatáp

Táplálkozás

www.kutyakajas.hu

Mentőkutyás Egyesület

Mentőkutyás Egyesület

Mantrailing

Farkaskonyha

Farkaskonyha

Táplálékkiegészítők

www.farkaskonyha.hu

SZKKE

SZKKE

Tenyésztés

www.szanhuzoklub.hu

Noémi D. Soós - Dog Photos

Noémi D. Soós - Dog Photos

Fotózás

www.noemidogphotos.weebly.com

Kapcsolatfelvétel

Kérdés esetén keressen bátran elérhetőségeink egyikén

Címünk
4400-Nyíregyháza Hungary
Kapcsolatfelvétel
E-mail: info@akitakennel.hu Phone: +36 70 267 3914

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet